Poziv:

DANI KVALITETA U ZDRAVSTVU U FEDERACIJI BOSNE I HERCEGOVINE 2022

učesnici sa dana kvaliteta 2019. godine 07.11.22

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da Vašim prisustvom uveličate godišnji stručni seminar:

„DANI KVALITETA U ZDRAVSTVU U FEDERACIJI BOSNE I HERCEGOVINE 2022“

Tematskog naziva:

„ODRŽIVO UNAPREĐENJE KVALITETA PRUŽANJA ZDRAVSTVENIH USLUGA“

Agencija za kvalitet i akreditaciju u zdravstvu u FBiH (AKAZ), poziva sve menadžere zdravstvenih ustanova i zavoda, koordinatore kvaliteta, ovlaštene ocjenjivače kvaliteta, facilitatore, zdravstvene radnike i zainteresovane poslovne partnere da rezervišu prisustvo na našem stručnom skupu te ishode eventualno neophodne dozvole od strane nadležnih u vlastitim organizacijama.

Stručni seminar će se održati u Sarajevu u periodu od srijede 7.12.2022. god. u 17:00 do petka 9.12.2022. godine. prilog: Preliminarni program seminara i obrazac za prijavu.

Molimo Vas da nas što prije kontaktirate u vezi rezervacija kako bismo mogli obezbijediti dovoljan broj mjesta.

Dani kvaliteta će, i ove godine, prvenstveno biti namijenjeni održavanju obavezne kontinuirane edukacije za vanjske ocjenjivače, koordinatore kvaliteta i facilitatore, ali će imati i specijalne tematske cjeline pozvanih predavača, kao i one pod pokroviteljstvom javnih organa i organizacija kao i zdravstvenih ustanova koje budu imale posebne zahtjeve za realizaciju u okviru manifestacije te sponzorirane cjeline.

Također pozivamo menadžment i odgovorne osobe pomenutih sudionka da nam se obrate u pripremnoj fazi za dogovore i osmišljavanje zajedničkih aktivnosti.

S poštovanjem,

Direktor Agencije 

Saradnja i partnerstva