Edukacija i obuka

Potvrđen datum obuke za facilitatore za 27.11.

24.11.20

Učestale promjene zdravstvenog statusa zajednice i lokalnih uslova zdravstvene zaštite i funkcioniranja zdravstvenih ustanova, razlog su dodatnih provjera u vezi ranije predviđenih datuma zbivanja svih aktivnosti koje održava Agencija za kvalitet i akreditaciju u zdravstvu u FBiH (AKAZ), kako bi smo bili sigurni u mogućnost dosljednog poštivanja Corona/Covid19 optimalnih mjera prevenicije i zaštite.

U skladu sa navedenim, obavještavamo sve zainteresirane kandidate koji su se do sada prijavili za obuku za facilitatore, kao i sve druge zainteresirane a koji zadovoljavaju prethodno objavljene kriterije, da će se obuka održati, kako je predviđeno.

Naime, obuka za facilitatore biti će održana u petak 27.11., sa početkom u 09:30 sati, u prostorijama AKAZ-a (Dr. Mustafe Pintola 1, Ilidža), uz pridržavanje narečenih uvjete epidemioloških sigurnosnih mjera.

Napominjemo da ćemo nastaviti sa zaprimanjem prijava do kraja radnog dana - u četvrtak 26.11.2020. godine, te vas pozivamo da ažurirate postupak prijavljivanja kako bismo obezbijedili neophodne uvjete za limitirani broj kandidata.

Kontakt osoba za obuke za facilitatore je gđa. Melka Mercvajler, prof., na tel. broj: 033-771-874, odnosno e-mail: melka.m@akaz.ba i facilitacija@akaz.ba.

Obrazac za prijavu i program obuke možete preuzeti na stranici: http://www.akaz.ba/facilitatori

Saradnja i partnerstva