Edukacija i obuke:

Treći modul obuke za koordinatore kvaliteta

Predavač: Salih Slijepčević 21.05.21

Kontinuirana Obuka za koordinatore kvaliteta koju provodi AKAZ nastavljena je u četvrtak 20. maja 2021. godine u hotelu Hollywood - Ilidža, sa početkom u 11,00 sati i nastaviti će se sedmičnom dinamikom na istom mjestu do kraja edukacije.

Učesnicima je Modul 3: „Politike i procedure na temelju standarda“ je prezentirao predavač: Salih Slijepčević, vmt, dipl.mng. Sadržaj modula je bio da se učesnici upoznaju sa: razlozima zbog kojih treba pristupiti pisanju politika i procedura, procedure kao dokument za obuku u područjima za koje su napisane, kada treba pisati politike i procedure, preporučeni sastavni dijelovi, proces odobravanja, funkcija u ustanovi na koju se dokumenti odnosi ili grupa funkcija i distribucija i nadzor politike i procedure,

Svaki održani modul je dostupan na Youtube kanalu Agencije ili putem stranice: "On-line edukacija za koordinatore kvaliteta/članove Komisije i druge zdravstvene profesionalce", vidjeti odjeljak ne propustite, gdje se nalaze i druge online edukacije. 

Saradnja i partnerstva